Fri frakt vid köp för över 650 SEK ›

Vi är på semester →

Integritetspolicy

Genom att använda Dalille samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med följande sekretesspolicy . På Dalille respekterar vi till fullo alla önskemål om konfidentialitet för personlig information som du lämnar till oss på webbplatsen. Dessutom är vi medvetna om behovet av lämpligt skydd och korrekt behandling av dina personuppgifter.

Om du inte kan acceptera vår integritetspolicy, vänligen lämna och avstå från att använda Dalille. Om du fortsätter att använda den accepterar du denna policy.

Personlig information

Personlig information omfattar all information som kan användas för att identifiera en person, inklusive, men inte begränsat till, för- och efternamn, ålder, kön, privat adress - eller annan fysisk adress - e-post eller annan kontaktinformation, oavsett om de avser personens privata bostad eller arbetsplats

Insamling och behandling av personuppgifter

Som en allmän regel kan du komma åt vår webbplats utan att berätta vem du är eller lämna personlig information om dig själv. Dalille behöver dock vissa personuppgifter för att kunna handla med dig, samt tillhandahålla nyhetsbrev och andra tjänster till dig. Dessutom registrerar vi vilka produkter du köper av oss, dvs din köphistorik

Hur man samlar in och bearbetar information

Vi lagrar information om dig när du t.ex. skapa eller ändra ditt kundkonto (profil) hos oss när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller när vi behöver tillhandahålla vissa andra tjänster till dig.

Dalille samlar endast in den personliga information som är nödvändig för att tillhandahålla tjänsten eller produkterna du efterfrågar. Registrering av personuppgifter är nödvändig för att kunna analysera hur du använder Dalille.

Vi samlar inte in personlig information om dig från tredje part. Vi lagrar ingen information om betalningsmedel, t.ex. betalkortsnummer, bankkontonummer eller liknande

Om du vill ta bort din profil, skicka ett e-postmeddelande till oss. Var noga med att skicka förfrågan från e-postmeddelandet som profilen ursprungligen skapades med.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

Vi kan komma att behandla dina personuppgifter för att uppfylla ett avtal med dig eller för att fullgöra en rättslig skyldighet, samt för att förbättra våra system. Det kan handla om att förbättra webbplatsen, våra tjänster, undersökningar i samband med att du svarar på dina frågor och liknande.

Vi kan också komma att behandla dina personuppgifter om du har gett ditt tidigare och uttryckliga samtycke, till exempel genom att acceptera cookies på webbplatsen eller samtycka till att ta emot marknadsföring.

Avslöjande av personlig information

Personlig information som lämnas på Dalille kommer endast att delas med:

  • Priverv ApS 'interna avdelningar.

  • Betrodd tredje part som använder din personliga information enbart i syfte att tillhandahålla varor eller tjänster som du har beställt.

  • Affärspartners i syfte att registrera och underhålla ditt användarkonto.

  • Leverantörer och partners som kan agera å våra vägnar

Dessutom lämnar vi endast personuppgifter vidare till andra, i enlighet med gällande lag, om du begår övergrepp eller bedrägerier mot Dalille. Vi delar inte data om din användning av Dalille.

Din tillgång till din information

Du kan alltid ändra din kontoinformation, inklusive adresser, genom att logga in på ditt konto. Om du inte har ett konto eller behöver hjälp, vänligen kontakta oss via chatt eller e-post

Du kan ta reda på vilken information vi har registrerat om dig. Om du vill få en kopia av denna information, vänligen skriv till oss på dalille@priverv.dk.

Andra rättigheter

Du har rätt att få dina personuppgifter rättade, raderade eller få användningen av denna begränsad, t.ex. om du anser att den personliga information vi behandlar är felaktig eller vilseledande

Du kan när som helst invända mot att vi behandlar information om dig. Om din invändning är berättigad kommer Dalille inte längre att behandla dina personuppgifter

Om Dalille behandlar dina personuppgifter på grundval av ett samtycke har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Detta påverkar dock inte lagligheten av behandlingen baserat på ditt samtycke innan du valde att återkalla samtycket.

Du har rätt att klaga till Datatilsynet om du anser att vi behandlar information om dig i strid med gällande lag. Vi rekommenderar dock att du kontaktar oss först för att hitta en lösning. Du är alltid välkommen att kontakta oss på dalille@priverv.dk

Cookies (mmhh ... cookies)

Utöver den information som du anger i samband med köp, prenumeration på nyhetsbrev och andra tjänster använder Dalille cookies. När det gäller vår användning av cookies, se vår cookiepolicy.

Lagring av personuppgifter

Dalille behandlar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla ovanstående syften, inklusive i samband med ett produktköp och ev. ytterligare förvaring därefter om detta är nödvändigt för dokumentationsändamål, t.ex. till följd av lagstadgade lagringsförpliktelser eller behovet av att kunna försvara eller göra gällande ett rättsligt anspråk

Ändra och uppdatera integritetspolicyn

Dalille har åtagit sig att kontinuerligt uppfylla lagens krav för skydd av privatlivet.

Om du har några frågor eller kommentarer om vår datapolicy, eller hur vi använder din personliga information, vänligen kontakta oss i kundtjänstchatten.

Dalille ApS
Priverv ApS

CVR-nr: 43132393

Sct. Cathrine Vej 21
9800 Hjørring
Danmark

.