Personvernerklæring

Ved å bruke Dalille godtar du at vi behandler personopplysningene dine i samsvar med personvernreglene nedenfor.

På Dalille respekterer vi alle forespørsler om konfidensialitet av personopplysninger som du gir oss på nettstedet. I tillegg er vi klar over behovet for passende beskyttelse og forsvarlig behandling av dine personlige opplysninger.

Hvis du ikke godtar våre retningslinjer for personvern, kan du la være å bruke Dalille. Hvis du fortsetter å bruke, godtar du disse retningslinjene.

Personlig informasjon

Personlig informasjon dekker all informasjon som kan brukes til å identifisere en person, inkludert, men ikke begrenset til, fornavn og etternavn, alder, kjønn, privat adresse - eller annen fysisk adresse - e -post eller annen kontaktinformasjon, uansett om de er knyttet til eller ikke til hans private bolig eller arbeidsplass.

Innsamling og behandling av personopplysninger

Som hovedregel kan du få tilgang til nettstedet vårt uten å fortelle oss hvem du er eller gi personlig informasjon om deg selv. Imidlertid trenger Dalille visse personlige opplysninger for å handle med deg, samt tilby nyhetsbrev og andre tjenester til deg. I tillegg registrerer vi hvilke produkter du kjøper fra oss, det vil si din kjøpshistorikk.

Hvordan samle inn og behandle informasjon

Vi lagrer informasjon om deg når du f.eks. opprette eller endre din kundekonto (profil) hos oss når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev eller når vi trenger å tilby visse andre tjenester til deg.

Dalille samler bare inn personlig informasjon som er nødvendig for å tilby tjenesten eller produktene du ber om. Registrering av personopplysninger er nødvendig for å kunne analysere hvordan du bruker Dalille.

Vi samler ikke inn personlig informasjon om deg fra tredjeparter. Vi lagrer ikke informasjon om betalingsmidler, f.eks. kortnummer på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvis du vil slette profilen din, vennligst send oss en e -post. Sørg for å sende forespørselen fra e -posten som profilen opprinnelig ble opprettet med.

Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger

Vi kan behandle dine personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en juridisk forpliktelse, samt for å forbedre systemene våre. Dette kan omfatte forbedring av nettstedet, våre tjenester, undersøkelser i forbindelse med besvarelse av dine henvendelser og lignende.

Vi kan også behandle dine personlige opplysninger hvis du har gitt ditt tidligere og uttrykkelige samtykke til dette, for eksempel ved å godta informasjonskapsler på nettstedet eller samtykke til å motta markedsføring.

Videregivelse av personopplysninger

Personlig informasjon levert på Dalille vil bare bli delt med:

  • Privervs interne avdelinger.

  • Pålitelige tredjeparter som bruker dine personlige opplysninger utelukkende med det formål å levere varer eller tjenester du har bestilt.

  • Forretningspartnere for å registrere og vedlikeholde brukerkontoen din.

  • Leverandører og partnere som kan handle på våre vegne.

I tillegg videregir vi kun personopplysninger til andre, i samsvar med gjeldende lov, hvis du begår overgrep eller svindel mot Dalille. Vi avslører ikke data om din bruk av Dalille.

Din tilgang til informasjonen din

Du kan alltid endre kontoinformasjonen din, inkludert adresser, ved å logge på kontoen din. Hvis du ikke har en konto eller trenger hjelp, kan du kontakte oss via chat eller e-post.

Du kan finne ut hvilken informasjon vi har registrert om deg. Hvis du ønsker å motta en kopi av denne informasjonen, kan du skrive til oss på dalille@priverv.dk.

Andre rettigheter

Du har rett til å få dine personlige opplysninger rettet, slettet eller begrenset bruken av dette, f.eks. hvis du mener at personopplysningene vi behandler er uriktige eller villedende.

Du kan når som helst protestere mot at vi behandler informasjon om deg. Hvis din innsigelse er berettiget, vil Dalille ikke lenger behandle dine personlige opplysninger.

Hvis Dalille behandler personopplysningene dine på grunnlag av et samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Dette påvirker imidlertid ikke lovligheten av behandlingen basert på ditt samtykke før du valgte å tilbakekalle samtykket.

Du har rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener at vi behandler informasjon om deg i strid med gjeldende lov. Vi vil imidlertid oppfordre deg til å kontakte oss først for å finne en løsning. Du er til enhver tid velkommen til å kontakte oss på dalille@priverv.dk.

Informasjonskapsler (mmhh ... informasjonskapsler)

I tillegg til informasjonen du angir i forbindelse med kjøp, abonnement på nyhetsbrev og andre tjenester, bruker Dalille informasjonskapsler. I forbindelse med vår bruk av informasjonskapsler, vennligst se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Lagring av personopplysninger

Dalille behandler personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle de ovennevnte formålene, inkludert i forbindelse med et produktkjøp og muligens ekstra lagring etterpå hvis dette er nødvendig for dokumentasjonsformål, f.eks. som følge av lovfestede oppbevaringsforpliktelser eller behovet for å kunne forsvare eller hevde et juridisk krav.

Endring og oppdatering av personvernerklæringen

Dalille er forpliktet til kontinuerlig å oppfylle lovens krav for beskyttelse av personvern.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om vår datapolicy, eller hvordan vi bruker dine personlige opplysninger, kan du kontakte oss på kundeservicechatten.

Dalille
v/Priverv

CVR -nr .:35342133

Skydebanevej 3
9800 Hjørring
Danmark