5 nemme måder at blive en god blepuffer

22. marts 2022

Det handler om at vide hvorfor det er vigtigt at kunne puffe sin voksen ble.

De fleste af os elsker at bære en voksenble, som en sund fornøjelse eller bare en afslappende aktivitet. Men i stedet for at bare at spænde en frisk ble på og tumle rundt, er det en god idé at tage sig lidt ekstra tid og nyde sine bleer, som en del af en altomfattende oplevelse. Især når man anskaffer sig nogle af de sødeste og lækreste voksenbleer der findes.

Men før vi bliver helt begejstret for at pakke sig helt ind i nogle af de mest yndige og pålidelige voksenbleer EVER, så lad os tale om et par indlysende emner, der dukker op på alles must have liste, nemlig sugeevnen og vores all-time-favorit, nemlig puf faktoren. Alle ved jo, at jo mere puf-kraft der er. Jo bedre kan den takle disse ”ulykker” som vi alle ser ud til at have fra tid til anden, og uanset hvor små eller store de er, kan en puffy ble klare det.

Så lad os tage et kig på hvordan vi nu får puffet dine bleer, med nogle enkle tricks.

 

Her er 5 måder, du kan puffe dine yndlingsbleer:

  1. Puf din ble, husk at lade din ble ånde. Tag et par eller en hel pakke bleer ud af pakken, og opbevar dem på et tørt og et godt ventileret sted et par dage. En kommodeskuffe fungerer fantastisk. Og hvem ville ikke have en hel skuffe fuld af bleer?
  2. Giv dem et shake! Du læste rigtigt, tag fat i hver ende af din ble og bland den frem og tilbage. Det vil lufte det indre materiale op og lade alle de specielle lag ånde, lader alt inde i rummet komme ud og udføre, som det er designet til, det virker virkeligt!
  3. Fold din ble. Fold din ble på den langs længden af din ble, med denne foldemetode opretter du en kanal, der giver eventuelle ”uheldige uheld”, en vej til at sprede og absorbere hen over din bles landingszone. Denne metode hjælper med at øge effektiviteten ad din bles ydeevne. Et meget taknemmeligt tip til dem, der nyder at bruge al den annoncerede premiumkapacitet!
  4. Sæt noget krøller i din… KRØLLER??? Pak den op, giv det et klem, vis det indre fnug, du mener det alvorligt, en god håndmassage vil løsne op for de tæt sammenpressede fibre, der bliver klemt under fremstilling og emballering. Oftest bliver bleer presset og presset i pakker for at spare plads, så giv dem noget luft!
  5. Fyld din ble! Opgrader din polstrede oplevelse med et booster indlæg. Din puf-kraft vil blive mærkbart øget, kapaciteten, fugttransport og absorptionen får alle et stort boost, der er de ekstra øre værd. Denne metode er værd at se nærmere på, hvis du søger de puffy fluffy minder.